Van Common boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Van Common

Prijs op aanvraag

geen


Beschrijving

Van Common boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Van Common boeken?

Van Common is de solo moniker van de multi-instrumentalist en singer-songwriter van Amsterdam, Sebastiaan van Ravenhorst. Ten slotte als een echte kluizenaar trok de jongeman zich terug in een klein strandhuisje in het zuidwesten van Nederland.

D.I.Y was zijn credo: schrijven, zingen, alle instrumenten bespelen en opnemen, alles zelf gedaan. Daarnaast viel hij de plaatselijke supermarkt binnen om genoeg voorzieningen te hebben voor een week alleen werken. Ook wilde ik het huis niet meer uit,’ zegt hij. ‘Ik wilde mijn dagelijkse omgeving volledig loslaten en me concentreren op het schrijven en opnemen van muziek voor de EP.’

Ook het resultaat is een toepasselijke introductie tot zijn mix van droompop, shoegaze en glo-fi-geluiden. Daarnaast achtervolgen zijn liedjes met besmettelijke melodieën je als een geest om je geest volledig over te nemen. Ten slotte is dat de bedoeling van Van Common: overstappen van het onderbewuste naar het bewuste.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!