One Two Trio boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
31 20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

One Two Trio

2,230.00

One Two Trio boeken


Beschrijving

One Two Trio boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

One Two Trio, de ultieme feestband!

De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos’ en ’10 Kleine Tuinkabouters’, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! Live gespeeld en gezongen top entertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Hierdoor vormt het publiek als het ware de vierde man en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

Het Feesthits repertoire is eigenlijk onbegrensd. Eigen hits als ‘Juffrouw Toos’, ’10 Kleine Tuinkabouters’, ‘Toedeloe’ of ‘het La LaLied’ worden afgewisseld met andere bekende nederlands of engelstalige hits, maar altijd in een bekend One Two Trio jasje! De nummers worden ter plaatste afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt!

Boek One Two Trio, altijd feest! is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband!

Radio en TV.

Niet voor niets is de band te gast is bij diverse radio en t.v programma’s; DJ`s als Giel Beelen van Radio3FM en Edwin Evers van Radio 538 nodigen deze heren graag uit voor speciale gelegenheden en bombarderen het trio daarbij vaak tot huisband en vrienden van de show!

Zin in 3 kwartier springen en meezingen? Bereid je dan meer vast voor, One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een echt feest!

One Two Trio Kindershow
De One Two Trio Kindershow is er speciaal voor de kleintjes! Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, meneertje Rood is de sportieve malloot en meneertje Geel is zo sloom als een kameel!

Ze spelen 100%live hun eigen bekende kinderhits als ‘Sjoe Sjoe Wa’ en ‘de Hokie Pokie’ maar ook liedjes als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’ zijn zo herkenbaar voor het jonge publiek dat ze deze direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd!

Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken. Niet voor niets wordt de One Two Trio kindershow omarmd door kinder t.v programma’s als De BZT Showzijn of De Schatkistzijn van Telekids en ook zijn zij al meerdere jaren de huisband van Sinterklaas tijdens het jaarlijkse RTL grote club van Sinterklaasfeest!

Sinterklaas en kerst.

De band heeft tijdens de Sinterklaas en kerst periode een doldwaze thema show die ieder jaar voor heel veel blijde gezichtjes zorgt! De One Two Trio Kindershow: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn!

One Two Trio Jukebox
One Two Trio Jukebox zijn is speciaal ontwikkeld voor de Swing en meezingen feesten! Het publiek heeft hierbij een belangrijke stem in de repertoirekeuze. Swingen op danceclassics, zijn rocken zijn op Radar Love zijn of meezingen met een smartlap.

One Two Trio vult dit op de voor hen zo kenmerkende wijze in: met veel humor. Ook met interactie en enthousiasme waarbij het publiek vaak ook een belangrijk aandeel krijgt in de uitvoering van het nummer! Juist dit aspect zorgt veelal voor hilarische momenten waarover nog lang nagepraat zal worden. Daarnaast een act met een heel veel lol, schorre kelen en strakke kuiten garantie!

Het repertoire van de band is eigenlijk onbegrensd. Rock, Disco, Pop en Swing, Nederlandstalig of Engelstalig. Ook hierdoor ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje. Dat sfeertje dat deze band zo geliefd maakt op zowel openbare en besloten feesten. Boek One Two Trio, altijd feest! is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband!

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!