Avi on Fire boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Avi on Fire

Prijs op aanvraag

Avi on Fire boeken

Categorieën: ,

Beschrijving

Avi on Fire boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Avi on Fire is het nieuwe en eerste soloproject van Bram Wesdorp. Eigenzinnige liedjes die gegarandeerd vast komen te zitten in je hoofd. Alternatieve popmuziek met een vleugje Foster the People, wat MGMT, Phoenix en Foals, maar vooral AVI.

Avi on Fire, Alternatieve popmuziek met een vleugje Foster The People.

Daarnaast werd de eerste single ‘Pearls’ uitgebracht in de zomer van 2016 en kreeg meer dan 750.000 plays op Spotify binnen 4 maanden. Door deze single werd AVI uitgenodigd om op de Nederlandse nationale televisie te spelen, werd ‘3FM Serious Talent’ en kreeg veel aandacht op internationale blogs. Al met al met een tweede single ‘So Far Away From Me’ die begin 2017 werd uitgebracht, is de toekomst rooskleurig voor deze jonge band. Vreemd? Een klein beetje. Hits? Jij beslist.

Ten slotte is de debuutsingle van Avi On Fire heet” Pearls “en het is een enorm stuk chorus-centric indie pop. Daarnaat doet die denken aan bands als Grizzly Bear en Passion Pit in hun hoogtijdagen. Al met al is het een formaat dat bijna is verlaten ten gunste van een strakke elektronische, minimale pop- en en hiphop-invloed, maar ‘Pearls’ is het bewijs dat een groot, humeurig stukje indie-pop nog steeds ter plaatse is. Ten slotte van die lekkers, inderdaad. “- Duiven en vliegtuigen, 2016.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!