Posted on

Zangeres Merol waakt ervoor een ‘mediameisje’ te worden

Merol heeft haar carrière de afgelopen tijd enorm zien groeien. Ze krijgt veel aanbiedingen en opdrachten, maar de zangeres van hits als Lekker met de meiden en Kerst met de fam is niet van plan om op alles in te gaan.

“Ik moet ervoor waken dat ik geen mediameisje word”, vertelt Merel Baldé, zoals haar echte naam luidtin VIVA. “Omdat ik op dit moment booming ben, wil iedereen iets van me. Tv-programma’s willen me als gast, uitgeverijen willen een boek met me uitbrengen, filmproducenten willen een film maken.”

Merol, geen mediameisje.

Al die aanbiedingen vindt de 28-jarige zangeres “vleiend en vaak tof”, maar zij en haar manager hebben besloten de meeste opdrachten niet aan te nemen. “Het is goed om ergens mysterieus te blijven. Je wilt geen overkill creëren. Ik krijg al overkill van mezelf: god, daar heb je die meid weer met haar grappige liedjes.”

Merol verwondert zich regelmatig over de ontwikkeling die haar zangcarrière recentelijk heeft doorgemaakt. “Ik val van de ene verbazing in de andere. Fijn, want ik wil niet dat ik succes normaal ga vinden of onverschillig word.”

Bron: nu.nl

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!