Willie Wartaal boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Willie Wartaal

Prijs op aanvraag

willie-wartaal-boeken


Beschrijving

Willie Wartaal boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Willie Wartaal, een ras-entertainer!

Ras-entertainer Willie Wartaal begon zijn carrière in de spotlights in Portugal, waar hij tot 2004 als dj de clubs onveilig heeft gemaakt. Van serieuze House clubs tot toeristische meezing tenten. Er is geen club in de Algarve waar Willie niet het dak vanaf heeft gedraaid.

Na zijn terugkomst in Nederland richten Willie samen met Vieze Fur en P. Fabergé het beruchte raptrio De Jeugd Van Tegenwoordig op, dat al met zijn eerste single, Watskeburt, een ongekend succes had. Zes weken op nummer 1 in de Nederlandse hitlijsten en ook een Top 10 notering in België. Het album Parels Voor De Zwijnen werd door critici geprezen als het beste Nederlandse Hip Hop album allertijden. En overladen met prijzen en awards, o.a. een 3FM Award, Edison en MOBO Award.

Door dit succes en de spraakmakende optredens van De Jeugd Van Tegenwoordig begonnen al snel de aanbiedingen voor TV-optredens binnen te stromen. Quasi docu-soap Hard Gaan was de eerste in een lange rij programma’s waar Willie en de overige leden van De Jeugd Van Tegenwoordig bij betrokken waren. Er volgden er meer. Zo is op dit moment De Jeugd Van Tegenwoordig Op Hun Best te zien bij BNN. En volgt later dit jaar de talkshow Wartaal Live. Ook voor BNN.

Maar het is nog niet genoeg. De altijd goedlachse Willie draait als DJ in toonaangevende clubs als Paradiso, Bitterzoet, Rain en Sugar Factory. Zijn stijl is lastig te vangen onder één noemer, zeker is dat het een energieke, aanstekelijke mix van House, Hip Hop, Funk, Electro, Soul en R & B is, die geen dansvloer onberoerd zal laten.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Willie Wartaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *