Waar is Sinterklaas boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS VANAF €625,-
------------------------ of ------------------------
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Waar is Sinterklaas?

625.00

Waar is Sinterklaas boeken


Beschrijving

Waar is Sinterklaas boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Waar is Sinterklaas boeken?

Ria Roze en Wil Weet ik veel zijn op uw evenement aangekomen en wachten samen met uw kinderen op de komst van Sinterklaas. Na een tijdje komen Ria en Wil erachter dat de Sint er eigenlijk al had moeten zijn. Ook vraagt dat om een plan om te zorgen dat de Sint zeker te weten langskomt. Met de meest creatieve oplossingen gaan ze hier samen met de kinderen wel voor zorgen!

Daarnaast wordt deze voorstelling gespeeld door 2 vrolijke clowneske typetjes en is ideaal in te zetten als voorprogramma, voordat de Sint komt. Uiteraard zorgen we voor een soepele overgang tussen onze voorstelling en de komst van de Sint.

Interactief.

Ten slotte in dit interactieve theater worden de kinderen optimaal betrokken. Ook wordt er geschreeuwd, gezongen en gedanst. Een voorstelling waarin kinderen helemaal opgaan in het verhaal en geen aandacht meer hebben voor iets anders dan wat er op of rond het podium gebeurd

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!