Valerius boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Valerius

Prijs op aanvraag

Valerius boeken


Beschrijving

Valerius boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Valerius boeken?

De Amsterdamse band Valerius scoorde in de zomer van 2009 een enorme hit met het nummer She Doesnt Know. Ook na drie succesvolle singles, optredens in Nederland, Belgie, Frankrijk, Engeland en een uitverkochte tour door Indonesie, is het tijd voor nieuw werk.

Twee jaar lang sloot Valerius zich letterlijk op in de studio. In die periode wisselde het zoeken naar een nieuwe sound zich af met hectische periodes waarin de band o.a. een nummer 1 hit scoorde in Indonesie.

Ook in mei 2012 werpt het continue schrijven en opnemen zijn vruchten af. Daarnaast vindt de band zichzelf opnieuw uit en een nieuw album is klaar.

Ook het nieuwe album Marilyn White is in 2013 uitgekomen. Ten slotte was de band in het najaar van 2013 de vaste support act van KANE die een clubtour in de grotere poppodia hebben gedaan.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Valerius” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *