The Babysitters Circus boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

The Babysitters Circus

Prijs op aanvraag

The Babysitters Circus boeken


Beschrijving

The Babysitters Circus boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

The Babysitters Circus boeken?

The Babysitters Circus (TBC) is een uit Nieuw-Zeeland afkomstige Electronica/Bass en Funk/Groove freak show die gevormd word door 4 mannen. De formatie is ontstaan toen het kwartet geluiden en ideeen in de groep gooiden toen ze aan het babysitten waren voor een vriend.

Het werd al snel duidelijk dat ze deze creatieve uitlaatklep niet verborgen moesten houden. Het voelde voor de mannen verkeerd om niet iedereen de kans geven om los te gaan op tracks die bol staan van aanstekelijke sounds.

De TBC-leden zijn zeker niet nieuw in de wereld van muziek. Jason Kerrison stond vele jaren aan de top van de Nieuw-Zeelandse scene met zijn band Opshop. De band boekte niet alleen commercieel succes, maar won ook een groot aantal Music Awards en de prestigieuze APRA Silver Scroll Award. Jamie Greenslade, beter bekend als solo hip-hop artiest Maitreya, is ook een Silver Scroll winnaar. Hij won deze prijs in 2010. Tim Skedden heeft genoten van een lange muzikale carriere, hij was een van de oprichters van zowel The Feelers als van Opshop.

Songwriten.

Terwijl Tim eerst zijn fans nog met zijn gitaarspel vermaakte. Stapt hij nu meer in de schijnwerpers met zijn te lang verborgen gehouden talenten, namelijk die van songwriten en vocale talenten. Nieuwkomer Selwyn Leaf completeert de TBC line-up. Een natuurlijke entertainer voor iedere gelegenheid die een soulvolle toon toevoegt bij de energieke shows van de groep.

TBC levert geweldige ervaring die zowel opbeurend als verfrissend is. De show is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig live-act. Die hun fans achteraf laat afvragen wanneer de Circus weer in de stad zal zijn.

Maybe its the songs, maybe its the on stage chemistry, maybe its the guy wearing face paint, maybe its all of the above, maybe well never really know.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Babysitters Circus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *