Ria Valk boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Ria Valk

Prijs op aanvraag

Ria Valk boeken


Beschrijving

Ria Valk boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Ria Valk, Zeg ‘ns AAA.

Ria Valk is geboren op 11 februari 1942 te Eindhoven en debuteerde als zangeres en actrice in 1959. Ze begon haar carrière als Elvis Presley imitator en als zingende cowgirl.

Haar eerste single “Rocking Billy” verscheen in 1960 en scoorde een nummer 4 positie in de Nederlandse Top 40. De plaat stond maar liefst 26 weken in deze lijst van best verkochte singles. Ria scoorde hit na hit met haar Nederlandstalige Rock & Roll muziek met onder andere “De sheriff van Arkansas is een lady”, “Tommy uit Tennessee” en “Ik wil een cowboy als man”. Later legde Ria zich voornamelijk toe op het komische genre. Met onder andere veel carnavalshits zoals “Janus pak me nog een keer”. “We hebben de feestneus van Toon gevonden”, “Vrijgezellenflat”. “De liefde van de man gaat door de maag”, “Leo” en “Jans Pommerans”.

Feesthits.

Eind jaren ’80 speelde ze een rol in de VARA TV-serie “Zeg ‘ns AAA” en scoorde nog een aantal bescheiden feesthits. Daarnaast verscheen er een nieuw ingezongen CD met Ria’s oude hitsingles welke gretig aftrek vond.

In de jaren ’90 besloot Ria een van haar hobby’s weer eens op te pakken; Ze schilderde een aantal prachtige schilderijen en maakte een astrologie-verjaardagskalender. Daarnaast verschenen er een aantal singles zoals “Konijn”, “Ik ben zo bang van vliegen”, “Alexander”. “Jongens doe me nou ‘n lol”, “Ik ben altijd bereikbaar” en “Zandvoort Ol”.

In het nieuwe millennium houdt Ria zich voornamelijk bezig als schilderes en komt dankzij het gebruik van nieuwe schildertechnieken met verrassende resultaten! Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en laat Ria ook vocaal van zich horen. De uitgave van haar meest recente single “Kopje soep” heeft nogal wat voeten in de aarde gehad doordat de tekst betrekking had op het merk “Cup-a-soup”. De fabrikant verbood Ria de single uit te brengen maar de aangepaste tekst kon nog net op tijd voor het carnaval van 2003 op single-CD verschijnen.

Daarnaast treed Ria nog regelmatig op in het Nederlandse feestcircuit. Dus voor een onvergetelijk partijtje hossen, dansen en springen moet je bij Ria zijn!

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ria Valk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *