K-Liber boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
31 20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

K-Liber

Prijs op aanvraag

K-Liber boeken


Beschrijving

K-Liber boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

K-Liber, Viben.

De groepsleden van K-liber zijn Teddo-Juice (Richard Beharry), Pugistix (Gianward La Croes) en Mega-Master (Patrick Zimmerman). Ze zijn alledrie geboren op Curaçao, maar wonen nu in Nederland.

De boys treden sinds het ontstaan van de groep met grote regelmaat op binnen en buiten Nederland, en natuurlijk ook op de Antillen. Bij hun spectaculaire live optredens krijg je een idee van waarom ze door velen gezien worden als de onbetwiste koningen van de bubblin’ scene.

Teddo Juice schrijft de meeste liedjes, Mega-Master houdt alles bij elkaar en Pugistix is de producer. K-liber zingt hoofdzakelijk in hun moedertaal ‘Papiamento’ maar in hun nummers gebruiken ze ook andere talen waaronder Nederlands. Dat is goed te horen op de hitsingle Doe Wat Je Wil (2003), maar ook Dansen is prima te verstaan voor Nederlanders.

K-liber wil met hun muziek (vooral de Antilliaanse) jongeren, inspireren en aansporen om hetzelfde te doen. Dat zij heel erg voorbeeldige boys zijn is af te leiden uit het feit dat twee leden van de groep een baan als onderwijzer hebben. Teddo Juice geeft Natuurkunde en Pugistix geeft Biologie.

Hoewel hun doorbraak bij het grote publiek in het najaar van 2004 plaatsvindt met de hitsingle ‘Viben’ bestaat het trio dan al meer dan vijf jaar. K-Liber is na de doorbraak dan ook al toe aan hun vierde album, ‘Schuurpapier’. Ten slotte verschenen eerder ‘HASIKIBOKE’, ‘Magnifico’ en ‘P.L.A.M.A.T.O.R.I.A.’ van het oorspronkelijk uit Curaçao afkomstige trio. Zongen ze op vorige albums voornamelijk in het Papiamento, op ‘Schuurpapier’ staan voor het eerst alleen Nederlandstalige nummers.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “K-Liber” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *