Imitator boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

Prijs op aanvraag

Jurgen Jongens (Frans Bauer imitator) boeken


Beschrijving

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Jurgen Jonkers (Frans Bauer Imitator).

Jurgen heeft sinds 2004 op diverse podia en vele feesten opgetreden. Met zijn Frans Bauer performance treedt hij op bij allerlei gelegenheden: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg. Jurgen maakt van elk optreden een feest, hij brengt de grote èn de minder grote fans van Frans in beweging.

De gelijkenis is uitzonderlijk, want Jurgen heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.
De kwaliteiten van Jurgen als enige echte look-a-like en imitator van Frans Bauer bleven niet onopgemerkt. Al na een paar weken was hij te zien bij: Praatjesmakers (NCRV), Ook dat nog (KRO), reallife soap Only Joling (YORIN) en hij was meerdere malen te gast bij Nachtsuite (RTL 5). Jurgen is regelmatig te zien bij shownieuws (SBS6) en hij had zijn eigen aflevering bij Bouwval gezocht (RTL4). Ook deed Jurgen voor het goede doel ‘Het Rode Kruis’ mee aan de clip ‘Leipe Bauer Flavour’ met Lange Frans, Ali B en vele anderen. Er waren interviews met Jurgen te lezen in onder meer: Actueel, Panorama, Vrij Nederland, NRC Handelsblad, in Libelle en het Plusmagazine.

Jurgen bereikte in 2005 de halve finale bij de Soundmixshow “In de huid van” van Talpa. Samen met Talpa maakte Jurgen de eerste echte Web-only Reallifesoap: “Slapen met Jonkers”.

Hoe is Jurgen er toe gekomen Frans Bauer te gaan imiteren?

Een vraag van vele mensen, want voorheen bestond zijn repertoire uit Dance Classics, Rock en Jazz. Na zo’n 130 optredens in The Sound of Music (Joop van den Ende Theaterproducties, Circus Theater Scheveningen, 2003-2004), wezen zijn ‘sound’ collega’s Jurgen op zijn gelijkenis met Frans Bauer. Jurgen gooide het roer om en sindsdien is zijn act een groot succes.

Sinds begin 2004 heeft hij ruim 700 keer zijn metamorfose naar Frans Bauer laten voltrekken en zich als de grote artiest en vriendelijke man laten zien en horen in Nederland en in België.

Daarnaast 30 minuten lang komen alle grote hits van Frans Bauer in een (over)donderende show voorbij. De stem, de ‘the looks’… zelfs de kleding komen overeen met die van Frans.

De bekende rasartiest Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) (bekend van oa. ‘The Sound of Music’) heeft een nieuwe uitdaging in een wervelend succes weten om te zetten.

Daarnaast is er na een spetterend optreden tijd ingepland om handtekeningen te plaatsen. Geloof ons, J.J. brengt zijn optreden zo overtuigend dat de vraag naar handtekeningen gelijk staat aan de hoeveelheid die Frans Bauer zelf plaatst.

Ten slotte zegt dat natuurlijk wel iets over de kwaliteiten van deze sympathieke zanger…

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *