Ismo boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Ismo

Prijs op aanvraag

geen

Categorieën: , ,

Beschrijving

Ismo boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Ismo, De Waarheid.

De rapper Ismo, geboren op 12 februari 1990 in Breda, kwam op zijn dertiende in aanraking met rapmuziek door het nummer Changes van 2Pac. Die rapte hij zo mee en maakte zelfs een Nederlandse tekst erop! Op zijn 22ste pakte Ismo het rappen echt op en nam hij samen met zijn neef Achmedos sessies op, die hij op YouTube plaatste. Later deed Ismo ook sessies voor het YouTube kanaal van Zonamo Underground. Deze sessies waren in korte tijd over de miljoenen views!

In 2014 brak Ismo door met zijn single #Eenmans, die hij in eigen beheer uitbracht op YouTube. Ook deze ging snel over de miljoen. Zijn flow wordt wel omschreven als “snel, kaal en hard” en ook wel als “energiek en aanstekelijk agressief”. In zijn teksten richt hij zich op het leven van de straat en daarnaast ook op politieke onderwerpen.

Zijn debuutalbum De waarheid kwam bij iTunes op nummer 1 binnen. Meerdere YouTube-video’s werden miljoenen keren bekeken, waaronder #EenmansKan Niet Hangen ft. Sevn Alias & MocroManiac en Morocash. Daarnaast in 2016 bracht hij zijn tweede album uit, Nu of nooit, met samenwerkingen van o.a. Boef, Kempi en Frenna. Ook in 2017 stond hij niet stil en bracht hij het album De Waarheid 2 uit, waar Lijpe en de Vlaamse rapper Soufiane Eddyani opstaan.

 

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!