Harold Verwoert boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Harold Verwoert

Prijs op aanvraag

geen


Beschrijving

Harold Verwoert boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Harold Verwoert, een alleskunner!

Harold Verwoert is naast zanger, presentator en acteur ook componist en tekstdichter. Voor zijn voormalig alter-ego Coole Piet Diego schreef hij nummers, maar ook voor vele andere artiesten. Hij maakte deel uit van de theatergroep ‘Jeans!’, presenteerde onder andere op Net5, SBS6 en bij Sterren.nl en spreekt stemmen in voor tekenfilms. Harold mag in de wereld van het entertainment zeker een duizendpoot genoemd worden.

“Muziek is de adem van mijn leven”. Ik hou van muziek, in alle variaties, van klassiek tot pop. Ik schrijf zelf ook, niet alleen sinterklaasliedjes, maar ook liedjes voor anderen. Neem gerust contact met me op als ik iets voor je zou kunnen betekenen.

In de 30 jaar dat ik al zing, waarvan 20 jaar professioneel, heb ik veel geleerd. Ik vind het een kans om deze kennis te delen met talentvolle, leergierige zangers en zangeressen in spe. Daarbij leer je meer dan alleen maar je stem gebruiken. Ademhaling en gehoortraining zijn vaste onderdelen van mijn coaching. Harold zingt elk repertoire van Elvis tot Country van Bob Marley tot Nederlandstalige nummers. Harold heeft niet alleen een fantastische stem maar maakt van elk optreden een ware show.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!