Famke Louise boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
Vanaf €1995,-
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Famke Louise

Prijs op aanvraag

Famke Louise boeken


Beschrijving

Famke Louise boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Famke Louise, van vlogger naar nationale ster!

Famke Louise is een voorbeeld van de nieuwe artiestengeneratie die om een plekje in de hitlijsten vecht via YouTube en daarbij slim gebruik maakt van een fanbase die is opgebouwd via vlogs. “YouTube is momenteel het belangrijkste platform voor artiesten om door te breken. En vloggers, met een jonge doelgroep, lukt dat het snelst”, legt muziekjournalist Atze de Vrieze uit. “Daar gaat het nu om bij nieuwe artiesten. Ze moeten meteen de eerste dagen knallen met views op zodat ze in de machine terechtkomen. Nadat ze al die views hebben gekregen, gaat het pas om de hitlijsten.”

Door bijna twee jaar te vloggen over “beauty, fashion en soms ook challenges” heeft Famke Louise een achterban van bijna 250.000 abonnees gecreëerd. “En die fans vinden haar leuk, houden van haar. Ze kennen haar persoonlijke verhaal door de vlogs”, legt De Vrieze uit. Dat helpt Famke Louise bij de overstap naar een muziekcarrière: fans zijn trouw. “Daarom blijven ze haar nummers luisteren, keer op keer.”

In april 2018 was Famke te zien in het programma De Jongens tegen de Meisjes. Tevens was ze in 2018 een van de deelnemers van het negentiende seizoen van het RTL 5-programma Expeditie Robinson, ze viel als tweede af en eindigde op de 20e plaats.

Documentaire

In september 2018 werd door RTL bekend gemaakt dat zij in samenwerking met hun online platform Videoland een documentaire-serie over Meijer aan het maken zijn. De serie gaat verschijnen onder de naam Famke Louise en gaat op 4 november 2018 in première in het Tuschinski Theater van Pathé in Amsterdam. De serie verschijnt na de première exclusief op Videoland en bestaat uit vier afleveringen van elk 26 minuten.

In november bracht ze haar eerste single uit, getiteld Op Me Monnie. Ze kreeg veel negatieve reacties op de single met als gevolg dat ze verschillende keren in het nieuws verscheen. Uiteindelijk heeft ze een gouden plaat in ontvangst mogen nemen voor deze single. Kort nadat Op Me Monnie uitgebracht was brachten rappers Frenna en Boef hier een remix van uit, deze behaalde ook de hitlijsten en een gouden plaat.

Daarnaast heeft ze nog twee singles uitgebracht: Vroom in samenwerking met Bokoesam en Lit in samenwerking met LouiVos.In maart 2018 bracht ze samen met Ronnie Flex de single Fan uit, de single bereikte 1 miljoen streams binnen één dag.

Platina

De single Fan werd uiteindelijk bekroond met een platina plaat. Op 1 april 2018 bracht ze samen met Arjen Lubach de single Tweede Paasdag ten gehore in Lubach zijn televisieprogramma Zondag met Lubach, het nummer werd na deze eenmalige vertoning niet officieel uitgebracht.

In april bracht Famke in samenwerking met rapper Bokoesam en producer Esko Evoluatie uit, deze single is ook terug te vinden op Esko’s album Beats By Esko.

In de maanden die volgden bracht Famke Louise de volgende drie solo singles uit: HighSlangen en Zonder Jou. De laatst genoemde bracht ze uit naar aanleiding van een verbroken relatie. In juli 2018 bracht ze in samenwerking met rappers Idaly, Ronnie Flex en Bizzey een remix uit van het nummer Wine Slow. Deze was door Idaly eerder dit jaar al uitgebracht. Deze track werd in oktober bekroond met een gouden plaat.

Daarnaast bracht Famke Louise in samenwerking met rappers en producers Jayh en Badd Dimes de single Ben Je Down? uit.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!

 

Video