Ernst en Bobbie boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Ernst & Bobbie

Prijs op aanvraag

Ernst en Bobbie boeken


Beschrijving

Ernst en Bobbie boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

 

Ernst, Bobbie en de Rest is een Nederlandse kinderserie die vanaf 1april 1998 van start ging op KinderNet. Spannende avonturen, 2 vrolijke helden, swingende muziek, veel lachen, een klein beetje educatie, veel kattenkwaad en zeker geen geweld zijn de ingredienten van dit flitsende televisieprogramma voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar. Hoofdpersonen in de serie zijn Ernst en Bobbie die iedere aflevering doldwaze avonturen meemaken.

Ernst en Bobbie.

Ernst en Bobbie zijn twee gezworen vrienden. Bobbie is een vrolijke levensgenieter. Neemt de wereld niet zo serieus, houdt van grapjes en schudt de mooiste liedjes uit zijn mouw. Hij neemt veel dingen aan van Ernst maar kan het ook niet laten om Ernst af en toe in de maling te nemen. Bobbie is impulsief, doet eerst en denkt dan na en struikelt door enthousiasme vaak over zijn eigen benen.

Ernst vindt dat hij veel weet en wil dit ook graag aan iedereen laten zien, met name aan Bobbie. Ernst denkt eerst en doet het dan vervolgens. Vaak komt hij erachter dat Bobbie hem voor is maar of Bobbie altijd de juiste beslissing heeft genomen is nog maar de vraag. Ernst maakt graag plannen. Bobbie stuurt die plannen graag in de war en samen brengen Ernst en Bobbie altijd ieder avontuur tot een goed einde.

De makers.

Daarnaast zijn de makers van Ernst en Bobbie resp. Erik van Trommel (02-04-1967) en Gert-Jan van den Ende (26-12-1962). Erik en Gert-Jan begonnen in 1987 met het maken van kinderliedjes en programma’s voor de kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. In deze tijd is de basis gelegd voor het programma Ernst, Bobbie en de Rest.

Primeur.

Daarnaast was Ernst, Bobbie en de Rest in april 1998 een primeur op de Nederlandse televisie. En is sindsdien een eigentijds programma. Ten slotte kwam de kroon op het werk in de vorm van het winnen van de Gouden Stuiver 2002 voor het beste kinderprogramma van 2002, een publieksprijs waar ze heel trots op zijn.

RTL.

Vanaf half maart 2011 zijn de afleveringen van Ernst en Bobbie te zien op RTL.
Aan de basis van dit programma staan Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende. Die zoals gezegd, meer dan 15 jaar ervaring hebben met kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Inmiddels zijn er 7 series geproduceerd (Dierentuin, Vakantie, Boerderij, Politie, Boswachter, Kasteel en het Circus). Dit zijn in totaal 86 afleveringen met 86 muziekclips. Ernst en Bobbie toeren ieder jaar door Nederland en trekken daarbij jaarlijks zo’n kleine 100.000 bezoekers.

Ten slotte hebben Ernst en Bobbie in 2007 hun eerste speelfilm uitgebracht Ernst, Bobbie en de geslepen Onix. De film werd bezocht door een kwart miljoen bezoekers en had na 2 weken al de Gouden Film Award behaald (100.000 bezoekers).

Ten slotte is inn 2010 hun tweede bioscoopfilm uitgekomen Ernst, Bobbie en het geheim van de Monta Rossa. Ook deze was zeer succesvol!

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!