Dries Roelvink boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Dries Roelvink

Prijs op aanvraag

Dries Roelvink boeken


Beschrijving

Dries Roelvink boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Dries Roelvink, een overweldigende gebeurtenis.

Wanneer u Dries Roelvink voor een optreden wilt huren, bent u verzekerd van een overweldigende gebeurtenis. Het is niet voor niets een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen door heel Nederland.

Al met al is hij door zijn ruime stembereik en brede repertoire een breed inzetbare artiest. Of u nu op zoek bent naar Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries Roelvink zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment. Een gegarandeerd geslaagde avond!

In 1959 is Dries op nieuwjaarsdag in het hartje van de Jordaan geboren. Daarnaast volgde hij als jong mannetje zijn vader in de voetbal voetsporen, maar nadat hij de winnaar werd van een talentenjacht op het Rembrandtplein verruilde hij zijn voetbalschoenen voor een microfoon. En ging hij dus zijn moeder, Alie Roelvink, achterna.

Daarnaast stond zijn eerste hit Maria Magdalena wekenlang hoog in de hitparade, maar ook om zijn one man shows stond Dries bekend en maakte hij veel indruk. Ten slotte heeft Dries Roelvink ondertussen al negen CD albums, twee dvds en 34 singles op zijn naam staan.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dries Roelvink” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *