De Dikdakkers boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

De Dikdakkers

1,775.00

De Dikdakkers boeken


Beschrijving

De Dikdakkers boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

De Dikdakkers, Cowboys en Indianen!

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de Dikdakkers. De show van de Dikdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek. “Het Vliegerlied”, “Hobbelpaard” en de hit “Cowboys & Indianen” zijn slechts een kleine greep uit het grote repertoire.

Tenslotte treden ze Tijdens EK’s en WK’s voetbal op voor duizenden Oranjefans. Niet voor niets zijn de Dikdakkers tijdens deze evenementen de meest geboekte (oranje) feestact. Daarentegen is er voor de kinderen een spannende interactieve kindershow waarin de Cowboys & Indianen een hoofdrol vertolken. Dus, een optreden van de Dikdakkers is een feest voor jong & oud.

Daarnaast is hun meest actuele hit die opgenomen is met het carnaval van 2013 in het vizier, getiteld: “Bobsleelied”. Een aanstekelijk nummer dat het in de komende winterse feestperiode zeer goed zal doen!

Daarentegen levert de single de heren in ieder geval de nodige publiciteit op, zowel de Panorama en de Telegraaf wijden een artikel aan de heren.

Daarnaast komt het duo, na het verschijnen van ‘Dans, dans, dans’ weer met een heerlijk feestnummer. Waar was ik in de nacht van vrijdag op maandag? Een heerlijk feestelijk nummer met een hoog zing-  en doe mee gehalte.

Daarom wordt het nummer veel gedraaid op de radio. De plaat wordt zelfs uitgeroepen tot bliksemschijf bij Radio Continu.

Kindershows.

Tenslotte zijn De Dikdakkers ook te boeken met een aantal kindershows: De Kidz-show met SNAPPIE, de kleine krokodilde Cowboys en indianenshow en in de Sinterklaas periode het Pepernotenfeest.

Daarnaast heet de nieuwste show van de Dikdakkers Ren je Rot! Een echte ouderwetse spektakelshow!  Hiermee blazen De Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in.

‘Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega’s te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen?’ Niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor bedrijfsfeest, braderie of winkelcentrum!

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!