Davina Michelle boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Davina Michelle

Prijs op aanvraag


Beschrijving

Davina Michelle boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Davina Michelle nam in 2016 deel aan het vijfde seizoen van het RTL 5-programma Idols. Tijdens haar auditie zong ze het nummer Nobody’s Perfect van Jessie J, waarna ze door mocht naar de volgende ronde. Hoogendoorn trad op tijdens de theaterronde. Ze ging door naar de volgende ronde. Deze ronde werd gehouden op Bali. Tijdens de duetten ronde viel ze af en was haar Idols-avontuur over.

Davina Michelle, Youtube.

In februari 2017 startte Hoogendoorn onder haar artiestennaam Davina Michelle haar eigen YouTube-kanaal, waarop ze wekelijks een cover van een Engelstalig nummer plaatst. In augustus 2017 zong ze het nummer What About Us van de Amerikaanse zangeres P!nk.

Een maand later noemde de Amerikaanse zangeres zelf de cover geweldig en zei ze onder andere: “That’s better than I will ever sound”. Hierna ging de video van Hoogendoorn viraal, waarna ze meerdere malen in programma’s zoals RTL Late Night en De Wereld Draait Door en verschillende plaatsen in de Verenigde Staten optrad. In december 2018 was de bewuste video bijna twaalf miljoen keer bekeken en heeft haar kanaal meer dan 525.000 abonnees.

Daarnaast bracht Hoogendoorn in december 2017 in samenwerking met de Efteling en Sterre (gespeeld door Lilo van den Bosch) de single Ga uit. Deze diende als officiële soundtrack voor de musical Sprookjessprokkelaar, eveneens bedacht en gemaakt door de Efteling.

Beste zangers.

In 2018 was Hoogendoorn te zien in het elfde seizoen van het AVROTROS-programma Beste Zangers, in de vijfde aflevering vertolkte ze het 2.30 minuten durende nummer Duurt te lang van rapper Glen Faria alias MC FitTwee dagen na de uitzending belandde dit nummer op de eerste plaats van meest gedownloade nummers in iTunes. Later in 2018 behaalde het nummer de 1e plek in zowel de Nederlandse Top 40, de Mega Top 50 en de Nederlandse Single Top 100.

In november 2018 werd de single bekroond met een gouden plaat. Op 21 december 2018 verbrak Davina Michelle met het nummer een record. Het nummer stond acht weken op de eerste plek in de Top 40.

Nooit eerder stond een Nederlandse zangeres zo lang bovenaan de hitlijst. Het record was hiervoor in handen van Yvonne Keeley. Die had met If I Had Words zeven weken op de eerste plek stond in 1978.

Daarentegen won Hoogendoorn door deze hit de award Muziekmoment van het jaar en op 11 januari 2019 werd ze de best scorende zangeres ooit in de Nederlandse Top 40, hierbij verslaat ze de Canadese zangeres Céline Dion.

Daarnaast werd in december 2018 tijdens RTL Late Night bekend gemaakt dat Hoogendoorn in het voorprogramma van de Amerikaanse zangeres P!nk op het Malieveld in Den Haag zal staan.

Davina Michelle had haar doorbraak met het nummer Het duurt te lang. Daarnaast is deze inmiddels al meer dan 30 miljoen keer beluisterd op Spotify!

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!