Clown Fapipo boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS VANAF €530,-
------------------------ of ------------------------
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Clown Flapipo Kindershow

530.00

Clown Flapipo Kindershow boeken


Beschrijving

Clown Flapipo Kindershow boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Clown Flapipo Kindershow, uit een kinderboekje!

Rood haar, een rode neus, een bontgekleurd pak en flapschoenen. Een clown zoals Clown Flapipo uit een kinderboekje. Ten slotte dat is de doldwaze, prettig gestoorde clown “Flapipo”. Daarnaast met goochelkunsten, ballonnenfiguren, muziek en zang, valpartijen en grappen, acrobatiek en andere circuskunstjes, vult hij zijn interactieve kindershow. Ook is de show voorzien van prachtige decorstukken, attributen, geschenkjes voor de assisterende kinderen en een geluidsinstallatie van een uitstekende kwaliteit.

Clown Flapipo Sinterklaasshow met de Muziekpiet Clown Flapipo Sinterklaasshow met de Muziekpiet Clown Flapipo heeft van Sint Nicolaas dit jaar een heel bijzonder cadeau gekregen. Een prachtig schilderij van de beroemde Spaanse schilder “Pietcasso”.

Clown Flapipo en het magische schilderij van Pietcasso Het bijzondere aan dit schilderij is dat het toverkracht bezit. Een schilderij met toverkracht? Door de domme streken van de clown Flapipo, wordt al snel duidelijk dat de toverkracht niet in het schilderij, maar in de lijst zit. Muziekpiet zorgt voor de geluidjes Clown Flapipo wordt in deze show bijgestaan door “Muziekpiet”. Hij zorgt voor de muziek en grappige geluidjes tijdens de voorstelling en doet ook mee als de kinderen leren dansen als een “Pipopiet” in de Pipopietendans.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clown Flapipo Kindershow” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *