Call It Off boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Call It Off

Prijs op aanvraag

geen

Categorieën: , ,

Beschrijving

Call It Off boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Call It Off, Lovers!

Call It Off werd in 2013 opgericht in Eindhoven, Nederland. Adrian DeLange stond op het punt om op tournee te gaan met een andere band, maar hun gitarist kon niet gaan. Omdat hij lange tijd bevriend was met Maurice Bolier, vroeg DeLange aan Bolier om als stewardess op tournee te gaan. Terwijl ze op tournee waren, raakten ze bevriend met de tourmanager, Lesley Klaverdijk, en nadat ze veel tijd hadden doorgebracht, bespraken de drie het idee om een ​​band te beginnen. Nadat de tour was afgelopen, gingen ze verder met het plan en noemden ze hun band Call It Off. Wat een drummer betreft, ging Bolier op dat moment naar school met Sergei Christian en vroeg hem om hun drummer te zijn, waarop hij ja zei.

Op 20 september 2013 bracht Call It Off hun EP, Lovers, uit onder contract bij White Russian Records en bevatte het vijf nummers. Een tweede EP zou volgen op 12 maart 2014, getiteld Liars, en bevatte vijf nieuwe nummers. Ongeveer een jaar later combineerde de band de twee EP’s in hun debuutalbum, Lovers & Liars, en voegde ook twee nieuwe nummers toe. De uiteindelijke release van de band onder White Russian Records was de single ‘Anesthesia’. Die werd uitgebracht op 12 oktober 2015.

Abandoned.

In maart 2016 was Call It Off van plan opnieuw een release uit te brengen. Maar ze hielden de release nog een keer tegen, vanwege het sluiten van een deal met Sony Music. De band kondigde aan dat ze deze deal op 21 april 2016 hebben gemaakt. De eerder geannuleerde single, Abandoned, werd vervolgens uitgebracht op 26 augustus 2016. Op 2 december 2016 kondigde de band hun tweede album aan, Abandoned, naast de nieuwe single “Death or Glory”. Voor de release van het nieuwe album bracht de band de single ‘Scream Your Heart Out’ uit.

Ten slotte werd het album uitgebracht op 20 januari 2017. Daarnaast gevolgd door een tournee die later dat jaar plaatsvond van 2 november 2017 tot 23 December 2017. De nieuwste single van de band, “Young”, werd op 6 juli 2018 uitgebracht.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!