Beethoven Legends boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Beethoven Legends

Prijs op aanvraag

Beethoven Legends boeken

Categorieën: ,

Beschrijving

Beethoven Legends boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Beethoven Legends, De ervaren grondleggers van top band Beethoven

Al met al hebben de muzikanten van Beethoven Legends in deze kleinere Beethoven-setting allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziekindustrie. Daarnaast waren Steven Baoh, Edwin Grovell en Marieke Baoh jarenlang de grondleggers en gezichten van de populaire band Beethoven. Zanger Roan Hamminga was een van de finalisten van X-Factor en heeft daarna ruimschoots zijn sporen verdiend met verschillende muzikale projecten en bands. Muzikale zwaargewichten dus, met een duidelijke visie op hoe een feest een feest wordt!

Live band voor besloten evenementen

Met oprechte passie voor het vak, een feilloos gevoel voor de sfeer van het feest, een zeer veelzijdig repertoire en het flexibele en trendsettende karakter, is Beethoven Legends de ideale sfeermaker voor jouw evenementen. Hoewel de bezetting kleiner is en de show veel ingetogener, speelt deze band vanuit dezelfde visie als Beethoven. Dat betekent dat goed niet goed genoeg is.

Daarnaast moet het inspirerend zijn, professioneel en spraakmakend. We wisselen de nieuwste hits af met de lekkerste classics. Ten slotte of het nu een private party of corporate event betreft, ingetogen of het dak eraf, deze live band weet hoe zij een feest tot een succes moet maken en drukt een duidelijke Beethoven Legends-stempel.

The Legends:
Edwin Grovell: Percussionist/zanger
Marieke Baoh: Zangeres
Steven Baoh: Bassist/gitarist/zanger
Roan Hamminga: zanger
Rafael Maijnard: Keys/Zanger

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!