Baskerville boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Baskerville

Prijs op aanvraag

Baskerville boeken


Beschrijving

Baskerville boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

 

Het jaar 2010 werd het jaar van Baskerville. Nog voor het verschijnen van de 1e single is dit producersduo als eerste Nederlandse act toegevoegd aan de line-up van het Sziget Festival.

Baskerville, Brazilian-wax-zaagtanden muziek.

3FM omschrijft hun muziek als volgt: Brazilian-wax-zaagtanden muziek uit een duivelse stad: intens, verleidelijk, heftig, onverschrokkken en avontuurlijk.

De muziek van het producersduo Baskerville is dat allemaal en nog tegelijk ook! En ook nog een tikje mysterieus de naam is niet voor niets ontleend aan het meest spookachtige avontuur dat Sherlock Holmes en zijn trouwe metgezel Dr. Watson beleefden.

Aan het debuutalbum Disco Biscuits werken grote namen mee. Pete Philly, Jacqueline Govaert, Bob Rogers, Bade en E1Ten (Gotcha). De bijbehorende tour wordt conceptueel het land in gestuurd als clubavond, waarin de liveshow van de heren aangevuld wordt met djs.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Baskerville” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *