Barry Badpak boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Barry Badpak

Prijs op aanvraag

Barry Badpak boeken


Beschrijving

Barry Badpak boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Barry Badpak, kamelenteen.

Barry Badpak is het laatste fenomeen van de Leidse muziekscene. Daarnaast, met de release van hun eerste single “Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?)” heeft het DJ-trio definitief de stap gemaakt naar een carriere buiten de deuren van de hun vertrouwde kroegen en cafe’s.

Barry Badpak bestaat uit drie zeer ervaren DJ’s. Die met hun gezamenlijke ervaring een spetterende act hebben weten neer te zetten. Zeer geschikt voor de feesten waar gezelligheid nog wel belangrijk is.

Met hun uitgebreide koffers met cd’s, hun excellente gevoel voor timing en hun grandioze gevoel voor humor. Weten ze de voetjes van elk publiek van de vloer te krijgen en van iedereen afgemat aan het eind van de avond met een goed gevoel afscheid te nemen.

Desondanks is er tijdens het jubileum van De Hut van Ome Henne en Rockcafe Lazaru’s beeldmateriaal opgenomen voor de clip van de nieuwste single “Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?) Later is er nog extra materiaal geschoten en is er. Mede dankzij de inzet van Jochem Myjer, een professionele clip gepresenteerd, die binnen twee weken al bijna 200.000 keer bekeken is op YouTube.

Ten slotte werd snel na de release van de single begin juni 2011, het nummer opgepikt door Jeroen van Inkel. Daarnaast draaide hij het een tijd lang bijna dagelijks in zijn show, Van Inkel in de Middag, waardoor de single van Barry Badpak tijdenlang in de iTunes Top 30 stond en uitgroeide tot de zomerhit van 2011!

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barry Badpak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *