Anna en Senna boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons gratis wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Anna en Senna

Prijs op aanvraag

Anna en Senna boeken


Beschrijving

Anna en Senna boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

Anna en Senna zijn een groot succes. In 2010 wonnen zij het Junior Songfestival met het Liedje My family dat nummer 1 stond in de kids top 20. Nog geen half jaar later brachten zij een nieuwe singel uit ‘Het is jij’. Ook dit nummer was een grote hit en stond maanden in de top vier van de kids top 20. Anna en Senna zijn veel gevraagd voor optredens door het hele land. Hun nationale bekendheid is zeer hoog.

Anna en Senna, een publiekslieveling.

Daarnaast waren Anna en Senna al snel een publiekslieveling. Desondanks is het een bijzonder koppel die veel tegenstellingen combineren. En waar ieder kind zich in kan herkennen. Jonge meiden, blond en donker, klassiek en modern. Senna met haar mooie stem en Anna met haar viool maken de nummers vrolijk. Favoriet bij de kids en ze liggen goed in het gehoor bij de ouders. Ten slotte is de videoclip van ‘Het is Jij’  op Youtube binnen een paar maanden tijd meer dan een half miljoen keer bekeken. En de presentatie van My family nog veel vaker.

Vrijblijvende informatie en prijsindicatie ontvangen? Vul ons bookingsformulier in!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en events!