Ransom boeken?
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.
PRIJS OP AANVRAAG
------------------------ of ------------------------
Bel ons vrijblijvend wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, beschikbaarheid wilt weten of direct wilt boeken.
+31 (0)20 74 01 440
Optredens

DUUR

GELUID

PRIJS

nvt nvt nvt

Ransom

Prijs op aanvraag

ransom-boeken


Beschrijving

Ransom boeken? Vrijblijvend informatie ontvangen? Bij Dutch Bookings boekt u uw artiest snel en altijd voor de beste prijs!

 

 

Het begon allemaal in maart 2015, toen Ransom optrad in de beroemde Pussy lounge Wintercircus. Hun naam werd onmiddellijk bepaald door de release van ‘Fistpumpin’ ‘, die een’ ‘massive floor killer’ ‘werd. Het geluid van Ransom staat bekend om de feelgood-vibe die ze weten te verwerken in elk nummer dat Ransom maakt.

Gekleed in pakken, in combinatie met een koffer gevuld met Beats ’n Bills, kun je je beter overgeven, omdat je niet kunt ontsnappen.
Onlangs heeft Ransom de opvolger van ‘Fistpumpin’ ‘genaamd’ Bomberman 2017 ‘uitgebracht en er komt nog meer. In de nabije toekomst zullen ze een remix van ‘All The Ladies’ uitbrengen van LNY TNZ en Ransom werd ook gevraagd om de WHITE-cd van de meest uitverkochte hardere stijlencompilatie te mixen: The Defqon.1 CD.

2017 is naast muziek, ook het jaar waarin hun eigen concept werd geboren, genaamd ‘Ransomnia’, waar verschillende artiesten tijdens deze nachten vol waanzin meedoen aan Ransom. Een ander hoogtepunt was de uitnodiging van Tomorrowland. Naast het spelen op het festival hadden ze de eer om hun verhaal te vertellen in de Tomorrowland-krant.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ransom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *